Un subiect la moda : SUMMITUL NATO



Vorba unui amic :" Ce facem de summit?"
Ce spuneti de SUMMITUL NATO? Mama m-a innebunit: „ vino la noi la munte ca daca stai in Bucuresti te radiaza aia, ai grija cu netul ce faci, ce spui, ca este filtrat de americani; vezi ca doua zile nu o sa avem semnal la telefoane asa ca mai bine gandeste-te sa ajungi aici cu trei zile inainte; ai grija la metrou sa nu te mai plimbi in perioada asta ca poate pune cineva bombe; nu vezi ca toata lumea (?!) fuge din Bucuresti, tu ce mai stai pe ganduri ?”.
Mi-e si frica sa mai raspund cand ma suna. De cand s-au mutat din Bucuresti au impresia ca toate nenorocirile au ramas aici si ca la ei, la CUCURIGU , totul este verde si neradiat. In fine, ca orice parinti protectori, isi fac meseria- inteleg, dar totusi...
Sunt curioasa daca o sa existe incidente, daca cei 48 de sefi de state o sa fie multumiti de Romania. De exemplu, chiar inaintea summitului de la Praga, organizatorii s-au trezit cu apa pina la primul etaj al cladirilor, din cauza inundatiilor care au afectat Europa in 2002. Surprizele pot aparea nu numai la nivel logistic, ci si politic. Astfel, la Washington, in 1999, delegatii au fost siliti sa-si modifice ad-hoc discursurile triumfaliste, din cauza izbucnirii conflictului din Kosovo. Eu sper sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor!

Poza este facuta de pe balconul casei parintilor. Acolo ma asteapa ei sa scap de radiatii :))

Comentarii

Anonim a spus…
Superb!!!! Vreau si eu la aer curat si la verde!
Bubulina
Anyry a spus…
Poate aranjam si te iau si pe tine data viitoare.

Postări populare de pe acest blog

Scrisoare către bărbatul visurilor mele

Fluturași colorați

Tu îți plimbi copilul într-un sistem de purtare sănătos?