Postări

Se afișează postări din martie 14, 2018

Lansarea colecției Pandora Shine

Imagine
Pentru că sunt fan Pandora, am bijuterii de la ei și de asemenea cont pe site, ocazie cu care am aflat de noua lansare, m-am dus să vad în premieră noile și minunatele giuvaieruri.

   Noua colecție Pandora Shine povestește despre dragostea inspirată de albine, despre mierea strălucitoare de culoarea aurului, ce aduce o eleganță desăvârșită prin bujuterii-capodoperă, gata sa fi purtate chiar și de cele mai pretențioase colecționare.


    Minunatele talismane, inele, brățări și cercei din argint 925, placate cu aur de 18k, iau forma stupului, a picăturii de miere, a inimilor și bilelor atent lucrate și manual finisate, ca nu în ultimul rând să regăsim și figura protagonistei-vedetă, albina.
       Pline de stralucire și simbolizând multă iubire, aceste piese reprezintă cadouri autentice pentru momente cu adevarat deosebite!    Doar în această colecție, sunt și câteva charm-uri în ediție limitată așa că este bine să mergeți și să le admirați personal, pentru a le descoperi.Primăvar…

Fluturași colorați

Imagine
Subiect ales pentru a face o persoană să zâmbească :)

Acum să
stabilim cum stă treaba cu aceste minunate făpturi. Ele pot fi reale sau imaginare. Reale când le vezi în natură, plutind prin aer cu eleganță, sau atunci când ai senzația că te bucuri de prezența lor, în stomac.
In ambele cazuri, nu simți decât bucurie pentru că gingășia lor este irezistibilă!
Haide-ți să prețuim nemurirea lor de o zi și să zâmbim de câte ori avem ocazia să îi întâlnim!