Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Lansarea colecției Pandora Shine

     Pentru că sunt fan Pandora, am bijuterii de la ei și de asemenea cont pe site, ocazie cu care am aflat de noua lansare, m-am dus să vad în premieră noile și minunatele giuvaieruri.

   Noua colecție Pandora Shine povestește despre dragostea inspirată de albine, despre mierea strălucitoare de culoarea aurului, ce aduce o eleganță desăvârșită prin bujuterii-capodoperă, gata sa fi purtate chiar și de cele mai pretențioase colecționare.    Minunatele talismane, inele, brățări și cercei din argint 925, placate cu aur de 18k, iau forma stupului, a picăturii de miere, a inimilor și bilelor atent lucrate și manual finisate, ca nu în ultimul rând să regăsim și figura protagonistei-vedetă, albina.
       Pline de stralucire și simbolizând multă iubire, aceste piese reprezintă cadouri autentice pentru momente cu adevarat deosebite!    Doar în această colecție, sunt și câteva charm-uri în ediție limitată așa că este bine să mergeți și să le admirați personal, pentru a le descoperi.
                                                         


Primăvara 2018 aduce în premieră și o nouă serie de brățări deosebite, brățara Pandora Moments Glisantă fiind o nouă reinterpretare a brățării clasice, având o închizătoare contemporană de tip bolo.
 
  Lansarea a avut loc în magazinul concept Pandora din Mall Afi Cotroceni, unde, pe lângă această strălucitoare gamă, vor fi aduse și noile colecții :“Natura Vrajită” și “Gloria Coroanei” disponibile în mai multe nuanțe metalice aurii, argintii și roz-aurii.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Zbangggggg!!!! Ouch....