Dansul – provocare, educare, relaxare


Zilele astea m-am inscris la o scoala de dans. Imi doream de foarte mult timp sa merg dar nu am avut cu cine si nici programul nu imi permitea tot timpul. De cand am terminat cu facultatea, am intrebat insistent in stanga si-n dreapta, dar nimeni nu era dispus sa o ia de la capat cu o noua scoala, fie ea si de dans, asa ca saptamana trecuta am aruncat vestea ca ma inscriu oricum ar fi. O veche prietena, Geo, a hotarat pana la urma sa vina si ea, dar nu de la primul curs, asa ca m-am dus singura si spre relaxarea mea, mi-am gasit si un partener din prima :P . M-au cam incercat emotiile cand am auzit profesorul : „ Acum formati perechi!” si ma gandeam cat de penibil o sa fie sa dansez...cu cineva imaginar. Sebastian se inscrisese cu doua luni in urma si nu avea partenera asa ca probabil satul sa danseze singur, a venit si m-a intrebat daca nu vreau sa invatam impreuna. A fost bine, nu l-am calcat prea mult pe picioare, iar joi o sa-l impart cu Geo. Un prieten nu trebuie lasat la nevoie. :)
La inceput - incalzirea, primul dans- salsa, al doilea – vals. Starea mea de spirit dupa cele doua ore de dantuiala s-a schimbat radical. Cu toate ca eram destul de obosita fizic, psihicul meu era atat de relaxat incat as mai fi putut incerca alte lucruri noi imediat. Asta da rezultat!
Beneficii: un psihic mai echilibrat, educa miscarile corporale, tine musculatura in forma, apare dorinta de schimbare si autotransformare in bine, dezvolta o capacitate mentala si fizica de aptitudini pe care corpul o sa si le aminteasca (este vorba in principiu de memoria musculara) si… ajuta la slabit (pentru cine are nevoie).
Inainte sa aleg scoala am vizitat mai multe site-uri si am decis sa ma inscriu aici : www.magicdance.ro si am facut o alegere pozitiva.

Va mai tin la curent, va pup!

In poza, eu cu Geo - 2008

Comentarii

Adi(na) a spus…
De ce nu sunt eu in Bucuresti acum?!!! Off , ce as mai fi venit si eu :(( . Invata cat mai mult, ca sa imi dai si mie lectii cand ne intalnim! Mai posteaza, ca intru in fiecare zi sa vad ce mai este nou. Te pup!
Anyry a spus…
Adi, lasa ca ajungi tu si pe aici. Incerc sa invat cat mai mult, normal.Meci pt sustinere! Te pup!

Postări populare de pe acest blog

Lansarea colecției Pandora Shine

Zbangggggg!!!! Ouch....