Ar merita sa revii la vechea iubire?


Click pe titlu pentru a citii tot articolul.

Ce am citat aici, mi se pare destul de interesant dar şi adevarat:

"Cercetatorii au incercat sa inteleaga de ce foarte multi oameni sunt dispusi sa reia legaturi care pareau demult incheiate. De cele mai multe ori, acest lucru se intampla cu relatiile din tinerete care, din varii motive, nu au rezistat.

Este posibil ca sentimentul de neimplinire si frustrare care a ramas in asemenea situatii sa se faca resimtit la cote maxime si sa fie interpretat gresit: nu intotdeauna iubirea este cea care ii reuneste pe cei doi. Dar asa cred ei, pe moment, in caruselul ametitor al pasiunii regasite."

Voi ce parere aveţi?

Comentarii

Anonim a spus…
E CLAR, NU se merita sa revii la foste iubiri, chiar daca in unele cazuri tentatia este mare. Eu am patit-o si regret enorm. Va sfatuiesc si pe voi sa nu riscati. Dk nu a fost sa fie, nu a fost!
Iar u Anyry, dk ai vreun gand vreodata, lasa-te te el (desii stiu k nu e vb despre tine).Pup

Bubulina
Anonim a spus…
In unele cazuri merge. Chiar merita efortul.
Darie Ducan a spus…
Vechile iubiri? Ce întoarcere! Dacă nu le reînviezi le regreţi destrămarea toată viaţa, dacă le reînviezi te gândeşti la cele de dinainte de a le relua pe cele vechi. Oricum e rău.

Dar de ce le spunem vechi iubiri? Doar iubirea nu expiră niciodată!
Anyry a spus…
Bubulina,

Am înţeles şi sunt de acord!
Anyry a spus…
Spionule,

Dar cu ce preţ?
Anyry a spus…
Darie,

Da, ai dreptate, iubirea nu expiră niciodată!
Şi atunci să nu le mai spunem "vechi iubiri", te aprob!
Anonim a spus…
Fiecare caz in discutie e special si unic in felul lui. Nu putem cataloga un caz in functie de alt caz. De ex. eu m-as intoarce la fosta. Bine, noi ne am si despartit foarte calm si am ramas prieteni buni in ciuda a ceea ce simteam si mai simt.
Anyry a spus…
Aurel,

da, este foarte important cum te desparţi de fostul partener de suflet(aşa imi place mie să-i spun) pentru că: 1. nu ii pierzi prietenia (pe mine mă interesează) şi 2. nu iţi adaugi în listă un duşman (multe persoane sunt răzbunătoare, iar după ce şi-au încheiat socotelile cu fosta/-ul încep să bârfească in stanga şi-n dreapta tot felul de lucruri "piperate" pentru a strica imaginea celuilalt). Mult succes cu fosta prietenă, sunt convinsă că există şanse mari să redevină actuala ;) !

Postări populare de pe acest blog

Scrisoare către bărbatul visurilor mele

Fluturași colorați

Tu îți plimbi copilul într-un sistem de purtare sănătos?