Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Cele două înfăţişări ale profitorului de lângă tineUnii oameni sunt ipocriţi! Sunt atât de josnici încât ajung să te mintă în faţă şi să-ţi servească o scuză frumos garnisită cu promisiuni la desert doar că să iţi mai poată cere favoruri. Aceste persoane nu au scrupule când vine vorba să-şi atingă propriile ţeluri şi continuă fără nici o jenă să-şi interpeteze rolul. Întrebarea bună este dacă aşa au fost de când se ştiu sau dacă au fost şi ei păcăliţi cândva iar acum se răzbună pe cei în care-şi regăsesc vechiul sine.

Dacă este vorba de prima presupunere, cu adevărat este grav! Trebuie să fugi cât de tare te ţin papucii când le-ai adulmecat primele semne de jogodie transmise de obicei printr-un rânjet fals, schimbări buşte de comportament şi descosătorie. Dacă alegi sa le faci jocul nu-i încurajezi decât în continuarea scenariului mizerabil şi complex. Un astfel de exemplar se foloseşte de slabiciunile tale pe care i le-ai destăinuit când se uita la tine cu ochi mari şi blânzi, spunându-ţi că vrea să te cunoască mai bine. Cât de teatral!

Dacă este vorba doar de răzbunare, mai există o şansă. O prietenă a reuşit să aducă pe drumul cel bun o astfel de jogodie, în câteva săptămâni descrise prin nopţi furtunoase şi dimineţi calculate ca apoi, restul zilelor, să le transforme în teorii demonstrative. L-a convins să-i dea o şansă corectitudinii şi să nu mai fie atât de perfid. Spune că a reuşit, dar oare pe lângă blană chiar i-a schimbat cu adevărat şi năravul lupului?

Prin urmare, este indicat să-ţi consumi timpul pe un astfel de gândac ca să-ţi dai seama dacă merită o şansă, ori să-i dai cu flit de la primele semne de invazie ?

Eu consider că trebuie să ai o intuiţie foarte bună şi răbdare din plin dacă te hotăraşti să încerci!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Zbangggggg!!!! Ouch....

Lansarea colecției Pandora Shine