Cele două înfăţişări ale profitorului de lângă tineUnii oameni sunt ipocriţi! Sunt atât de josnici încât ajung să te mintă în faţă şi să-ţi servească o scuză frumos garnisită cu promisiuni la desert doar că să iţi mai poată cere favoruri. Aceste persoane nu au scrupule când vine vorba să-şi atingă propriile ţeluri şi continuă fără nici o jenă să-şi interpeteze rolul. Întrebarea bună este dacă aşa au fost de când se ştiu sau dacă au fost şi ei păcăliţi cândva iar acum se răzbună pe cei în care-şi regăsesc vechiul sine.

Dacă este vorba de prima presupunere, cu adevărat este grav! Trebuie să fugi cât de tare te ţin papucii când le-ai adulmecat primele semne de jogodie transmise de obicei printr-un rânjet fals, schimbări buşte de comportament şi descosătorie. Dacă alegi sa le faci jocul nu-i încurajezi decât în continuarea scenariului mizerabil şi complex. Un astfel de exemplar se foloseşte de slabiciunile tale pe care i le-ai destăinuit când se uita la tine cu ochi mari şi blânzi, spunându-ţi că vrea să te cunoască mai bine. Cât de teatral!

Dacă este vorba doar de răzbunare, mai există o şansă. O prietenă a reuşit să aducă pe drumul cel bun o astfel de jogodie, în câteva săptămâni descrise prin nopţi furtunoase şi dimineţi calculate ca apoi, restul zilelor, să le transforme în teorii demonstrative. L-a convins să-i dea o şansă corectitudinii şi să nu mai fie atât de perfid. Spune că a reuşit, dar oare pe lângă blană chiar i-a schimbat cu adevărat şi năravul lupului?

Prin urmare, este indicat să-ţi consumi timpul pe un astfel de gândac ca să-ţi dai seama dacă merită o şansă, ori să-i dai cu flit de la primele semne de invazie ?

Eu consider că trebuie să ai o intuiţie foarte bună şi răbdare din plin dacă te hotăraşti să încerci!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Lansarea colecției Pandora Shine

Zbangggggg!!!! Ouch....