Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Toate drumurile duc la Piaţa Romană
Dacă cineva mă va întreaba vreodată unde este locul meu preferat, locul meu de suflet din Bucureşti, nu îi voi spune de vechiul cartier unde am locuit multi ani şi nici cartierul unde locuiesc acum ci, cu mult entuziasm, Piaţa Romană! De la şase ani de când am mers prima dată singură cu metroul până la Romană, până acum, când alte treburi mă întorc acolo aproape zilnic, mă bucur când ajung în zonă.
Bunicii mei stăteau în Piaţa Amzei şi mă duceam frecvent să îi vizitez şi să stau unele weekenduri la ei iar de atunci multe amintiri plăcute mi-am înmagazinat în suflet şi în minte. Acum nu mai am pe nimeni acolo, dar ca un făcut, drumurile mă poartă în acelaşi loc. De la magazine si restaurante preferate de pe Magheru, ridicări de colete din Lahovari, plimbari pe anumite straduţe preferate până în Cişmigiu şi mai nou locul de muncă care mă aduce zilnic în zonă, toate mă reîntorc cu plăcere în Romană.
Este o zonă specială pentru mine pentru că mă leagă de întâmplări frumoase ţesute de-a lungul anilor într-un fular pe care nu l-aş da niciodată jos. Un fular magic care tine de cald doar acolo.

Comentarii

Nico a spus…
well da.. c sa zic.. si eu daca adun 4 ani de liceu cu 4 ani de facultate si inca 2 de master..parca sunt si eu legata de piata romana :))
Anyry a spus…
Nico,

intr-adevar, fiecare cu amintirile lui.La cei 10 ani in care ai batut drumurile pe acolo, cred ca ai incercat si tu numeroase sentimente: bucurie, lene, plictiseala, stres, relaxare...Toate astea te vor leaga forever de zona si iti vei aminti de cate ori vei mai trece pe acolo de cate o intamplare si cred ca te vei amuza.:)
codruta a spus…
Te-am adaugat la blog rolurile mele :)
Anyry a spus…
Codruta,

Multumesc! Te-am adaugat si eu.

Postări populare de pe acest blog

Zbangggggg!!!! Ouch....

Lansarea colecției Pandora Shine