Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Gând de iarnăNu oameni buni, NU m-am prabuşit cu avionul nici la dus nici la întors de n-am mai dat nici un semn de viaţă! Foarte îngrijorate, asta m-au întrebat vreo două persoane… Dragelor, vă asigur că nu scăpaţi aşa de uşor de mine :D !
A fost foarte frumos pe unde am umblat, păcat că a trecut totul mult prea repede şi când am ajuns luni la birou parcă nici nu mă clintisem din loc. Noroc ca au rămas amintirile care să mă convingă că de fapt, am plecat!
Visătoare, acum aştept sărbătorile care tind să aibă ceva mai mult farmec cu zăpada din jurul nostru şi sper sa fie mai speciale decât în anii trecuţi. Nici anul acesta nu va fi lipsit de vinul fiert ce împrăştie minunata aromă de sorţişoară, de bunătăţile tradiţionale preparate cu drag, de bradul ce-l voi împodobi diseară, de colinde, colindatori şi bineînteles, de Mos Crăciun şi de cadouri! Cel puţin aşa planuiesc eu să fie!

Cu multă caldură care să compenseze gerul de afară, vă trimit urări numai de bine şi fie ca toată lumea să primească tot ceea ce visează!

Comentarii

Offshore a spus…
craciun fericit:)
Offshore a spus…
la multi ani:)
Veveritzu a spus…
la multi ani !!! vroiam sa iti arat ceva ce nu ai mai vazut de mult timp si vorbeam si cu miky ca poate facem o adunare de cunoscuti ... cand ai timp intra pe mess te pup fosta ta colega de generala Alexandra :D
simonaion a spus…
frumos brad!

Postări populare de pe acest blog

Zbangggggg!!!! Ouch....

Lansarea colecției Pandora Shine