Mica mea colectie de aparitii televizateDe-a lungul timpului am avut ocazia sa apar in mai multe show-uri de televiziune dar, din pacate, nu am reusit sa fac rost de toate pozele sau inregistrarile de atunci. Am atasat patru imagini de pe vremea emisiunii Ciao Darwin, unde cu placere interpretam diferite personaje cum ar fi: Jacqueline Kennedy,Alice in tara mininunilor, rol de cadana(vezi captarile), Dama cu camelii, etc. si una de la Revelionul din 2004. De asemenea, amintiri frumoase pastrez si de la anumite emisiuni din TVR1 si 2, Acasa, Euforia si Prima Tv. Sfat: daca aveti ocazia sa lucrati in televiziune, nu ezitati!

Comentarii

Anonim a spus…
Hello! De cand nu ne-am mai vazut, de cand nu am mai vorbit!!! Ce mai faci scumpo, cum iti mai merge? Bine ca ai dat mass ca altfel cine stie cand mai aflam vesti de la tine. Eu nu mai am id-ul asta, l-am schimbat si te-am adaugat cu ala nou. Tu unde mai lucrezi acum? PUp! Veronica
Anyry a spus…
Hey! Te-am adaugat acum in lista. Merci ca ai intrat sa citesti. Uite, fac bine, astept sa termin cu licenta. Am demisionat de la BCR si o sa-mi caut un job de data asta in mass-media, dar abia de la toamna. Dicutam mai pe indelete cand apari.

Postări populare de pe acest blog

Zbangggggg!!!! Ouch....