În sfârşit, idioţilor!


Da, aşa arăta statusul meu de pe mess azi de dimineaţă!
După trei zile infernale fără internet (vineri - luni noapte) am adunat atâţia nervi incât nici acum, după ce mi-am rezolvat "problemele virtuale", parcă nu am reuşit să mă calmez.
Nu mă consider o persoană dependentă de net, dar nesimţirea de care a dat dovadă providerul de internet a făcut să mi se urce sângele în cap de câte ori încercam să apelez numerele de pe factură şi nici macar NU se făcea conexiunea, la fel când vedeam "Local Area Connection, speed 100.0 Mbps, Status: Connected" cu o mulţime de pachete trimise şi zero primite sau în cel mai bun caz vreo 30 aşa de sperantă dar fară rezultat, bineinteles!
Altădată, când mai păţeam să rămân fără net ştiam că este de la switch-ul de pe bloc care ori a fost trăznit, ori vreo furtună a scos cablul, dar pentru că se intâmpla în timpul săptămânii aveam noroc şi se rezolva destul de repede. Acum, fiind şi weekend şi gândindu-mă că este de la minunatul lor server care probabil a picat, ştiam că nu o să sinchisească nimeni să repare "buba", aşa că am hotărât să-mi omor timpul altfel. Sâmbată am fost cu Doina să colindăm complexul de magazine Feeria, iar duminică am plecat din Bucureşti la un grătar, DAR, atunci când m-am întors acasă şi am constatat că nu am suficient somn cât să mă pun în pat şi să adorm, iar am luat-o de la capăt cu nervii. Nici cărţile pe care începusem să le citesc nu m-au mai atras, nici pentru jocurile instalate special nu am mai avut chef si nici măcar o reinstalare a windowsului nu m-a calmat! Şi toate acestea deoarece ştiam că lor nu le pasă că noi plătim factura la timp, că poate avem treburi urgente de rezolvat, că poate jobul unora depinde de netul lor.
Pentru ziua de astăzi aveam planuri mari de răzbunare, dar pentru că netu şi-a revenit de la prima oră, prefer să mă calmez şi să folosesc timpul în favoarea mea. Trec peste, dar nu uit!

Comentarii

Anonim a spus…
Asa patesc si eu din pacate :( . E chiar nasol k dk ai treaba pe net (treaba = munca) si ti se taie firul vreo 2-3 zile... tre sa apelezi la alte pers. Unii lucreaza de acasa si de acolo isi iau banii.
Anyry a spus…
Spionule,
Ai dreptate, dar sa ştii ca m-am uitat în contract si scrie clar: "firma x nu işi asumă raspunderea pentru pentru eventualele pierderi provocate de nefurnizarea serviciului de internet etc" . Adică, dacă munceşti, îţi pică netu şi pierzi bani, nu ii poţi da în judecată. S-au asigurat că doar nu sunt fraieri. Sper doar că pe viitor nu vor mai exista astfel de probleme.

Postări populare de pe acest blog

Scrisoare către bărbatul visurilor mele

Tu îți plimbi copilul într-un sistem de purtare sănătos?

Lansarea colecției Pandora Shine