Ce zodie eşti?



Primii care vor zâmbi cu gura până la urechi la vederea titlului sunt cu siguranţă apropiaţii mei. Vorba sloganului : „prietenii ştiu de ce!”
Acum să vă lămuresc şi pe voi. De câte ori fac cunostinţă cu cineva, printre primele lucruri care vreau să le aflu despre persoana respectivă este zodia. De câte ori un apropiat îmi povesteşte despre anumite persoane pe care nu le ştiu îl întreb dacă a aflat zodia persoanelor respective. De ce? Simplu: pentru a-mi face o părere generală despre acel om. Nu mă înţelegeţi greşit, nu etichetez pe nimeni irevocabil dar întâmplările mi-au dovedit aproape negreşit că trăsăturile generale sunt reprezentative în proporţie de 90% la fiecare persoană dintr-un anumit semn.

Aşa că...


Dacă eşti berbec îţi admir curajul şi independenţa care te ajută să răzbeşti în viaţă şi să realizezi multe lucruri importante. Cât despre punctele tale slabe... stiu că sunt gelozia şi agresivitatea, dar sunt convinsă că ştii să ţi le stăpâneşti.

Zi-mi că eşti taur şi îţi vorbesc până mâine despre tine! Soarta mea a fost, este şi va fi toată viaţa legată de această zodie. Nu am cum să fug, nu am cum să mă feresc! De la doi membrii apropiaţi ai familiei până la alte rude mai îndepărtate, şefi, prieteni, iubiţi, colegi, cunoştinţe şi până la instructorul auto şi zugravii care mi-au renovat apartamentul, eu am viaţa legată de aceşti nativi într-un fel sau altul.
Apreciez la tauri stabilitatea, răbdarea, generozitatea şi dragostea de care pot da dovadă, dar dispreţuiesc încăpăţânarea uneori nefondată şi autoritatea în unele cazuri excesivă.

Gemenii nu sunt chiar preferaţii mei, dar mă străduiesc... Am o prietenă cu care mă înţeleg dar o rudă cu care...nu prea. Oricum, au suflet bun, ştiu să facă oamenii să râdă şi sunt generosi. Ce nu-mi place mie la ei este faptul că uneori în locul omului descris prin calităţile tocmai enumerate, apare unul nervos, nesigur, de neîncredere, isteric.

Una din cele mai bune prietene ale mele din copilărie este zodia rac aşa că am cunoscut sensibilitatea, bunătatea şi creativitatea de care pot da dovadă nativii acestei zodii. Îmi pare rău că nu cunosc mai mult de trei, patru persoane din acest semn pentru că le apreciez compania. Ca şi defecte eu m-am lovit de mofturile şi invidia unora, dar punctele lor forte sunt mai important de luat în seamă.

Când mă întâlnesc cu un leu trebuie să recunosc că mă lovesc de puterea şi frumuseţea lui. O zodie nobilă reprezentată de animalul rege. Generozitatea şi iubirea leilor sunt numai două din calităţile ce-i caracterizează atât de bine. Doar să nu-i faci geloşi şi să-i enervezi, pentru că altfel ai nevoie de un scut care să te protejeze!

O altă prietenă bună din copilărie este în zodia fecioarei, la fel ca şi mama ( uneori zic din fericire, alteori din nefericire). De altfel, un semn pe care-l cunosc destul de bine şi pot spune că le admir enorm calităţile fecioarelor : au bun gust estetic, gătesc bine, sunt persoane foarte practice şi sunt foarte bune observatoare. Ce nu suport este faptul că nu se mai satură să-i critice pe ceilalţi şi mă enervează că se cred autoştiutoare şi superioare din toate punctele de vedere. Acum să mă ierte şi celelalte cel puţin zece fecioare pe care le mai cunosc pentru menţionarea crudă a defectelor de mai sus, dar aşa este! :D

Cu balanţele este o plăcere să te întâlneşti. Sunt persoane diplomate, delicate, sensibile cu gust pentru confort şi frumos. Nativii mai calcă prin străchini din câte am auzit şi am văzut dar nimeni nu-i perfect, nu-i aşa?

Dacă ai supărat un scorpion te sfătuiesc să fugi şi să nu te uiţi înapoi pentru că dacă te prinde, nu mai ai cale de scăpare! Scorpionii sunt prieteni de încredere, sunt persoane generoase şi te poţi baza pe ei oricând, mai puţin dacă i-ai călcat pe coadă. Printre defectele lor de numără cruzimea, răzbunarea şi răutatea doar de dragul de a fi sadic.

Cu săgetătorii nu prea m-am intersectat, dacă am cunoscut cinci persoane este bine. Din ce ştiu eu le place libertatea, le plac călătoriile, copiii, sportul şi se căsătoresc foarte greu. Din nefericire pentru unii, sunt persoane foarte directe si sincere care spun verde-n faţă. A...şi sunt cam infideli.

De încăpăţânarea capricornilor am dat de multe ori. Încăpăţânare care-i ajută să ajungă foarte sus de cele mai multe ori. Au o capacitate de concentrare foarte mare, sunt foarte răbdătoari şi realişti. Din nefericire, vor ca toţi cei din jur sa fie adepţii principiilor lor. Îi privesc pe cei din jur cu dispreţ, se văd deasupra tuturor. Capricornilor le place sa aibă ceva de arătat, să se laude cu ceva unic.Au impresia că ştiu ceea ce e mai bun pentru ceilalti şi încearcă să-i corecteze.

Vărsătorii sunt prieteni de încredere. Vă spun pe cuvânt! Le place inovaţia, sunt persoane generoase, sincere şi te ajută cu plăcere de câte ori au ocazia. De rău nu prea ştiu ce să vă spun…poate totusi sunt puţin nerealiste şi critice uneori.

Şi dacă am ajuns la sfârsit, am ajuns la prea-iubita-mi zodia peşti. Iar pentru că am mai mulţi prieteni/e din zodia aceasta, sunt convinsă că ce spun este foarte adevărat. Noi visăm mai mult şi mai nerealist decît vărsătorii (asta-i clar), dar măcar visăm să fie mai bine-n lume :) ! Suntem persoane care am da haina de pe noi pentru cineva nevoiaş, ne dorim iubiri mari ca-n basme, ne place confortul, ne credem unii artişti, alţii scriitori, alţii actori etc şi sincer, unii dintre noi chiar reuşim să obţinem ce visăm. Dacă nu, înseamnă că ne-am împiedicat în unele din următoarele defecte: încredere oarbă în alţii, delăsare sau complacere în anumite situaţii.


Astrologia este un alt hobby de-al meu aşa că vă aştept să discutăm pe această temă. Ştiu că ce am scris mai sus sunt pure generalităţi dar de acestea m-am lovit eu. Sunteţi liberi să mă contraziceţi dacă poftiţi. Cine se bagă? A...poate o fecioară?

Comentarii

cKy a spus…
Cauta racii barbati, sunt diferiti de femeile rac.Eu unul sunt barbat rac si nu prea semanam in caracteristicile zodiei cu femeile rac
Anyry a spus…
cKy,

te cred, pentru ca eu nu prea am cunoscut barbati raci ci mai multe femei.
Anyry a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Nico a spus…
hmmm 90%? o proportie cam prea mare, cred eu... sunt, nu zic anumite caracteristici pe care ti le regasesti in zodia ta.. dar nu toate.. si chiar si caracterizarea unei zodii depinde si de cum esti tu, dc tu te intelegi sau nu cu tipul ala de persoana..si asta nu-i 90% zodia de vina..
am cunoscut balante care nu-s deloc ca mine... sa zicem k zodia balanta are 20 de trasaturi scrise acolo in astrologie, eu pot sa am 5 si tu poti sa ai altele 5... anyway.. dc ma pornesti cu zodiile nu ma mai opresc :)))))
Nico a spus…
si ca un PS... acu sunt curioasa ce a zis individu/-a de dinainte.. ca vad ca si-a sters comentariul :))))
Anyry a spus…
Nico, da poate ai dreptate si procentul de 90. % este cam mare, dar eu am punctat caracteristicile comune pe care le-am intalnit la nativii unei zodii. Si ascendentul este de asemenea foarte important. Ps: o fecioara a comentat si a sters, exact asa cum ma asteptam. Nu a zis mare lucru.
Nico a spus…
probleme cu Fecioarele? :)) din cate vad cele de sex feminin :P care, daca stam sa discutam despre zodii, nu se aseamana deloc cu masculii fecioara :))
Anyry a spus…
Nico, categoric! Pt ambele probleme:P
STAR a spus…
Wow, deci ar trebui sa ma simt flatat ? :D (sunt Rac)
Bogdan a spus…
Eu astept sa te critic in privat ce zici?mai are rost sa zic ce sunt?

Postări populare de pe acest blog

Scrisoare către bărbatul visurilor mele

Fluturași colorați

Tu îți plimbi copilul într-un sistem de purtare sănătos?